diumenge, 3 de juliol del 2011

Benvinguts de nou!

Després de més d'un any de no realitzar cap entrada en aquest blog tornem a estar disposats a seguir amb la tasca cultural que vam començar ja fa gairebé tres anys amb la creació del nostre blog "Rússia al Cor". Per tant, molt aviat tornarem a posar articles sobre Rússia, la seva cultura, la seva història i les relacions d'aquella terra amb la nostra, Catalunya.

Questions personals ens han fet allunyar-nos de vosaltres aquest temps que hem estat sense escriure res. Peró ara tornem a iniciar aquesta tasca tot esperant que sigui del vostre interés (moltes gràcies a tots aquells que m'han preguntat si el blog continuava o m'han enllaçat durant aquest temps d'inactivitat). Havent vist que no era una feina inútil sinó que hi ha gent interessada en el tema, tornem doncs a reiniciar-la!

Добро пожаловать!!!

1 comentari:

Jordi ha dit...

Hola soy Jordi Fernández uno de los ex-alumno de Josep María Farré del colegio público POMPEU FABRA del L'Hospitalet de LLobregat ( Santa Eulalia ) nos gustaría saber si este blog está creado por el , si es así simplemente queríamos ponernos en contacto con él ya que tenemos un grupo de ex-alumnos en Facebook donde recientemente también está en el José Campanario ( Don Pepe ) y queríamos saber también que es de nuestro ex-profesor Josep María Farré e invitarlo también a que se uniera a nuestro grupo en facebook, mi e-mail es: nmgmix@hotmail.com